Integraal betekenis

integraal betekenis

Ken jij iemand die integrale veiligheidskunde studeert? Weet je dan wel waar dat integrale voor staat? De betekenis van integraal is allesomvattend, geheel of volledig. Als je integrale veiligheid studeert, dan studeer je dus veiligheid in het geheel.

Synoniemen voor integraal (betekenis integraal)

Voor het woord integraal bestaan ontzettende veel synoniemen: algeheel, allesomvattend, een geheel uitmakend, een geheel zijnde, geheel, helemaal, in zijn geheel, onverkort, op zichzelf bestaande, plenair, volledig en voltallig.

Integraal betekenis concluderend

Mocht je het woord integraal toch ooit gaan gebruiken. Wees dan voorbereid op vragen. Dit woord hoor je namelijk niet heel vaak. Men kan je dan dus wel eens gaan vragen wat dat nou eigenlijk betekent. Gebruik je het als bijvoeglijk naamwoord, dan is het de vervanger van gehele. Gebruik je integraal in los? Dan vervang kun je het vervangen door in zijn geheel. Nu weet jij in ieder geval van integraal de betekenis is.

Integraal betekenis vindt je hier! Wil je liever weten wat plausibel betekent? Of ben je nieuwsgieriger naar wat een huisarts verdient?