Nieuw baby- en kinder homedeco merk zet nieuwe trend in retail zonder voorraad. 

 De webshop van Quilla homedeco for baby’s en kids is afgelopen week gelanceerd. Het 100% Nederlandse kindermerk wil de nieuwe trend zetten en mensen laten nadenken over het probleem van overproductie en voorraad. Bij QUILLA vind je alles wat je nodig hebt voor de baby – van vloerkleedjes tot muurcirkels babykamer, sierkussentjes en schattige eye-catchers aan de wand.

Oprichter Erik vertelt dat hij tijdens de coronacrisis onderzoek heeft gedaan naar de grote problemen die veel retailers hebben met de halfjaarlijkse collecties. En daarbij alles wat overblijft te slijten via allerlei outlet stores, waarbij ook nog veel vernietigd wordt. Dit kan en moet anders dacht hij. 

Hij ontwikkelde samen met zijn team ‘Quilla’ een merk dat niet traditioneel denkt in halfjaarlijkse collecties. Waarom zou je niet continu nieuwe producten brengen, dat is wat wij doen. Zo kan je inspelen op de actualiteit en nieuwe trends supersnel introduceren. 

Daarnaast produceren wij het product pas als het verkocht is. En alsnog heb je het product binnen 24 uur tot maximaal 5 dagen gewoon in huis. Maar zo creëren wij geen voorraad en ontstaat er een hele nieuwe duurzame supply chain. 

Bovendien maken we de producten gewoon in Nederland. Zo halen we de maakindustrie terug vanuit China en Pakistan naar lokaal. En kunnen wij staan voor de Nederlandse kwaliteit, niet onbelangrijk als het om kleine kinderen gaat. 

En heb je speciale wensen? Geen probleem, neem contact op en Quilla past het ontwerp aan naar wens. Daarnaast hebben wij de droom om met een aantal influencers nauw samen te gaan werken zodat zij hun eigen merk continu kunnen vormgeven: Quilla by “influencer”. “Want wij geloven dat je samen echt dit probleem kan aanpakken.” aldus Erik.