SVR camping betekenis, er zijn 2000 SVR campings!

SVR camping betekenis

De afkorting SVR staat voor stichting vrije recreatie. Wordt donateur van SVR en je kunt met korting vakantie vieren op meer dan 1200 campings in Nederland of 800 campings in de rest van Europa. Kamperen of logeren bij de boer op het terrein zonder toeters en bellen. Ervaar de gastvrijheid van de boer op de camping. Aai de kalfjes als je durft…

Geniet van de boerengastvrijheid bij SVR

Voor ouders een droom die uitkomt. Trek je zelf even los van de achtbaan waar we in leven. Sluit de computer af en geniet van de rust. Bij SVR staat gastvrijheid voorop! Bij aankomst een kop koffie en dit ook nog eens voor lage tarieven. De boer melkt hier alleen de koeien, jij als klant wordt niet gemolken. Geniet als ouder van de rust voor je caravan, tent of camper. Laat de kinderen genieten van de kalfjes, lammetjes of kippen.

Wil jij ook naar de SVR camping?

Wordt dan donateur voor een tientje per jaar en geniet volop van korting op je overnachting op een camping die aangesloten is bij de stichting. In Nederland betaal je maximaal €17,50 per overnachting voor een echtpaar met tent of caravan. Ben je woonachtig in het buitenland dan kun je voor minimaal €15,00 donateur worden.

Hoe zit een SVR camping eruit?

In het noorden van Nederland vind je in het plaatsje Walterswâld, vlakbij Dokkum, een boerencamping, ‘camping de Stins’ met 12 staanplaatsen. Je kunt hier heerlijk genieten van de rust en een kijkje nemen bij de schapenboerderij. Hier is ook een prachtige stacaravan en blokhut te vinden. Voor de kinderen is er zelfs een heuse speelcaravan op het terrein aanwezig.

Is het voor jou een plausibele keuze om naar een SVR camping te gaan?